38 products found
Sort By
Show
View
 • Εναλλακτικές Μελέτες

  ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΑ
  Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΝΤΖΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

  12.51 

  Ξεχασμένες αλήθειες, γνώσεις που παραμένουν μυστικές, παραδοξότητες και ανακαλύψεις που εκπλήσσουν για σημαντικά ζητήματα της ζωής μας περιέχει το μοναδικό αυτό βιβλίο. Διαβάστε για τη Μυστική Σημασία της Εβδομάδας, τις Έξι Στρατηγικές της Υποταγής, τι Είναι τα Κακά Πνεύματα, Πώς ο Καιρός Επιδρά στον Ψυχισμό μας, την Πνευματική Κληρονομιά του Τέσλα, τη Μυστική Δύναμη των Ονομάτων, τι Κρύβεται στο DNA μας, την Κρυφή Ζωή του Ευρώ, το Μυστικό Νόημα της Νηστείας, τον Κώδικα του Πλάτωνα, την Ευεργετική Επίδραση του Βρισίματος, τη Θαυμαστή Κυτταρική μας Μνήμη, Πώς το Κυνήγι των Μαγισσών Γέννησε τον Καπιταλισμό, την Άγνωστη Ιστορία των Selfies κ.ά.

 • Ιστορική Έρευνα & Μυστική Παράδοση

  ΜΥΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
  23 ΑΦΗΓΗΣΕΙΣ ΧΑΜΕΝΗΣ ΓΝΩΣΗΣ

  13.05 

  Υπάρχουν πολλές πτυχές της ιστορίας που παραμένουν άγνωστες ή αποσιωπημένες. Σε αυτό το συλλογικό τόμο παρουσιάζουμε ορισμένες τέτοιες όψεις της ιστορίας που σχετίζονται με το Ιερό, τη Γνώση και τη Μυστική Παράδοση. Διαβάστε για το τι διαδραμα-τιζόταν στα Ελευσίνια και στα Καβείρια Μυστήρια, για την αρχαία παράδοση του Θεϊκού Παιδιού, για τα μυστήρια και θαυμαστά που είδαν δυτικοί ερευνητές στο Θιβέτ, για τη Λευκή Αδελφότητα, τη Μυστική Παράδοση της Μαρίας Μαγδαληνής, την άγνωστη  Διαθήκη του Μωάμεθ, την άγνωστη σχέση Ναϊτών και Βουδισμού, το Μυστικό Κώδικα των Τροβαδούρων, τι κρύβεται στο Ναό του Σολομώντα, το Θαυματουργό Παλλάδιο, τους Κυνηγούς της Αθανασίας, τους Σούφι της Θεσσαλονίκης, τον Έλληνα Βούδα κ.ά.

 • Πνευματική Αναζήτηση & Γνώση

  20 ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΟΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΤΟΥΣ

  14.31 

  Από την αυγή της ανθρωπότητας, σε σημαντικές καμπές της πορείας της εμφανίστηκαν άνθρωποι σοφοί, πνευματικοί δάσκαλοι, θείοι απεσταλμένοι, που με το έργο και τα λόγια τους σημάδεψαν ανεξίτηλα την παγκόσμια ιστορία, καθώς μας έδειξαν πώς πρέπει αληθινά να ζούμε, πώς να φτάσουμε στην ολοκλήρωση ως ανθρώπινα όντα και στην υλοποίηση του πεπρωμένου μας.
  Στο συλλογικό αυτό έργο παρουσιάζουμε τις 20 μεγαλύτερες (κατά την άποψή μας) πνευματικές μορφές που εμφανίστηκαν στον πλανήτη μας. Συνοπτικά παραθέτουμε τα πιο σημαντικά βιογραφικά τους στοιχεία, ενώ στο κύριο μέρος, με τρόπο απλό και κατανοητό, τις βασικές αρχές της διδασκαλίας τους, ως έναν οδηγό ζωής που ο καθένας μπορεί να βάλει σε εφαρμογή στην καθημερινότητά του.

  Πυθαγόρας◦ Βούδας ◦ Λάο Τσε ◦ Ηράκλειτος ◦ Σωκράτης ◦ Πλάτωνας ◦ Ιησούς ◦ Πλωτίνος ◦ Πατάντζαλι ◦ Μωάμεθ ◦ Τζελαλεντίν Ρουμί ◦ Γρηγόριος Παλαμάς ◦ Τζιορντάνο Μπρούνο ◦ Φρειδερίκος Νίτσε ◦ Μαχάτμα Γκάντι ◦ Γεώργιος Γκουρτζίεφ ◦ Ρούντολφ Στάινερ ◦  Τζίντου Κρισναμούρτι ◦ Καρλ Γιούνγκ ◦ Δαλάι Λάμα ◦

 • Ιστορική Έρευνα & Μυστική Παράδοση

  Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ

  15.21 

  Πρόκειται ίσως για την πιο συναρπαστική ιστορία του κόσμου. Για την ιστορία της Ανατολικής Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας που διήρκεσε περισσότερο από χίλια χρόνια. Τι ξέρουμε όμως στ’ αλήθεια για τη μακροβιότερη και πιο θαυμαστή αυτοκρατορία, που έμεινε γνωστή ως Βυζάντιο;

  Οι περισσότεροι έχουμε την εικόνα μιας ισχυρής και μεγαλειώδους θεοκρατίας, που ωστόσο ελάχιστη σχέση έχει με τη ζωντανή πραγματικότητα του Βυζαντίου, που επιχειρεί να φέρει στο προσκήνιο το βιβλίο αυτό, καρπός συλλογικής προσπάθειας μιας ομάδας διακεκριμένων ιστορικών, φιλολόγων και πολιτικών επιστημόνων.

  Διαβάστε για το αληθινό πρόσωπο του Μ. Κωνσταντίνου, για το μυστηριώδη θάνατο του Ιουλιανού, για τον άγνωστο εμφύλιο των Χριστιανών, για τη μυστική τεχνολογία των Βυζαντινών, για τις επιφανείς εταίρες και τους ευνούχους και το ρόλο τους στο Παλάτι, για τις άγνωστες θρησκείες της Κωνσταντινούπολης, για τις αιματηρές εσωτερικές συγκρούσεις των Αυτοκρατόρων, για τον υπόκοσμο της Πόλης, για το μυστικισμό στο Βυζάντιο, για τις ίντριγκες στην αυτοκρατορική Αυλή, για το παρασκήνιο της Άλωσης, για τα ειδύλλια που άλλαξαν την όψη της Αυτοκρατορίας, για το μυστικό του τελευταίου Αυτοκράτορα κ.ά.

 • Ιστορική Έρευνα & Μυστική Παράδοση

  ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΘΕΑΤΡΟ
  ΟΙ ΑΟΡΑΤΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  12.15 

  Τι σημαίνουν οι μεγάλες αλλαγές που ζούμε σήμερα στην οικονομία και στην κοινωνία; Πού οδηγούν όλες αυτές οι ανατροπές; Οι συγγραφείς του βιβλίου, ύστερα από συστηματική έρευνα, παρουσιάζουν τα μέρη ενός φοβερού παζλ που αποτυπώνει την εικόνα ενός Νέου Εφιαλτικού Κόσμου, ξεκινώντας από το πώς κυριάρχησε ο Καπιταλισμός, ποιο ήταν το απόκρυφο παρασκήνιο της ίδρυσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πώς επικράτησε η Φαυλοκρατία στην Ελλάδα, μέχρι το ρόλο των Οίκων Αξιολόγησης, τη συστηματική Υποδούλωση των Μαζών και την Ανατολή της Νέας Φασιστικής Ευρώπης. Αντίδοτο; Μια Μεταφυσική Επανάσταση! Και μαζί σχέδια και δράσεις για ένα Νέο Ανθρώπινο Πολιτισμό.

 • Ιστορική Έρευνα & Μυστική Παράδοση

  ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  11.25 

  Η ελληνική ιστορία έχει γραφτεί μέσα από σφοδρές συγκρούσεις. Αυτό, όμως, που συνήθως ελάχιστα θίγεται στα βιβλία της Ιστορίας είναι πως στις περισσότερες πολέμησαν Έλληνες εναντίον Ελλήνων. Διαβάστε (και ας διδαχθούμε όλοι) για τις μεγάλες εσωτερικές διαμάχες που άλλαξαν την πορεία του Ελληνισμού, από τον Πελοποννησιακό Πόλεμο, τη σύγκρουση Εθνικών-Χριστιανών και Ενωτικών-Ανθενωτικών, μέχρι τη Δικτατορία Μεταξά, τον Εμφύλιο, τη Χούντα κ.α.

 • Best Seller

  Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  14.31 

  Η ιστορία της Ελλάδας είναι γεμάτη από γεγονότα που αποσιωπήθηκαν ή παραποιήθηκαν, συγκρούσεις που παρέμειναν άγνωστες και προδοσίες που δεν βγήκαν στο φως. Οι συγγραφείς του βιβλίου αποκαλύπτουν μετά από εκτεταμένη έρευνα τις άγνωστες πτυχές της ελληνικής ιστορίας: Διώξεις Σοφών και Ανθρωποθυσίες στην Αρχαία Ελλάδα, Η Πραγματική Ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, Η «Σκοτεινή» Επικράτηση του Χριστιανισμού, Το Άγνωστο Παρασκήνιο των Βυζαντινών Αυτοκρατόρων, Η Δράση της Εκκλησίας στην Τουρκοκρατία, Οι Σκοτεινές Όψεις του Φιλελληνισμού, Δολοφονίες  των Αγωνιστών του ‘21, Ληστοκρατία, Ιερά Εξέταση, Η Μυστική Δράση των ΗΠΑ, Η Εισβολή στην Κύπρο κ.ά.

 • Ιστορική Έρευνα & Μυστική Παράδοση

  50 ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΆΛΛΑΞΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

  14.31 

  Μπορεί η πορεία της ανθρώπινης ιστορίας να αλλάξει σε μια μόνο μέρα; Μέσα στις σελίδες του βιβλίου αυτού καταδεικνύεται πως αρκεί μια γενναία απόφαση ή ένα μοιραίο λάθος για να γραφτεί η ιστορία διαφορετικά. Ποιες όμως ήταν αυτές οι κρίσιμες στιγμές που διαμόρφωσαν τον κόσμο μας όπως τον ξέρουμε; Ποιοι πρωταγωνίστησαν και ποιο το άγνωστο παρασκήνιό τους; Καταδυθείτε στις σημαντικότερες στιγμές της ανθρωπότητας, από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας, τη Δολοφονία του Καίσαρα και τη Σταύρωση του Ιησού, μέχρι την Ίδρυση του Τεκτονισμού, το Κραχ του 1929, τη Χιροσίμα, τη Δολοφονία Κέννεντυ, την Πτώση του Τείχους κ.ά. Επίσης διαβάστε για τις Δέκα Ημέρες που άλλαξαν τη Νεότερη Ελλάδα.

 • Ιστορική Έρευνα & Μυστική Παράδοση

  ΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ
  Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

  18.36 

  Η πλέον πολυσυζητημένη, αρχαιότερη και με τη μεγαλύτερη εξάπλωση Μυστική Αδελφότητα που γνώρισε ο σύγχρονος κόσμος, αποκαλύπτεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε όλες της σχεδόν τις διαστάσεις, στο νέο αυτό συλλογικό έργο των εκδόσεων Αρχέτυπο.

  Καρπός συλλογικής συγγραφικής δουλειάς αναγνωρισμένων και ανεξάρτητων μελετητών, το βιβλίο παρουσιάζει με διεισδυτικό και αμερόληπτο τρόπο την πραγματική τεκτονική παράδοση, η οποία επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τις παγκόσμιες εξελίξεις και διαμόρφωσε τον κόσμο μας όπως τον ξέρουμε σήμερα.

  Διαβάστε:

  Η Μυστική Καταγωγή του Τεκτονισμού • Ναΐτες, Ροδόσταυροι και Iλλουμινάτι • Η Ορατή Πορεία: 1717-1900 • Εκκλησία & Τεκτονισμός • Μεγάλες Τεκτονικές Προσωπικότητες • Το Ολοκαύτωμα του Τεκτονισμού • Ο Τεκτονισμός στην Ελλάδα • Η Έννοια της Μύησης & Οι Τρεις Πρώτοι Συμβολικοί Βαθμοί • Η Στοά και τα Σύμβολα της Τεκτονικής Μυσταγωγίας • Φιλοσοφικός Τεκτονισμός • Ο Μέγας Αρχιτέκτων του Σύμπαντος • Η Εσωτερική Διδασκαλία του Τεκτονισμού • Ο Τεκτονισμός στον 21ο Αιώνα κ.ά.

   

 • Μαγεία & Μυστήριο

  ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

  14.31 

  Υπάρχουν καταστάσεις που αψηφούν τους φυσικούς νόμους και γεγονότα που δεν μπορούν να εξηγηθούν με τη συνήθη λογική, συνθέτοντας ένα κόσμο ανεξήγητων φαινομένων. Στο βιβλίο αυτό καταγράφονται όλες οι τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις και έρευνες αλλά και συγκλονιστικές εμπειρίες για τα σημαντικότερα και πιο πολυσυζητημένα ανεξήγητα φαινόμενα όπως Τηλεπάθεια, Ψυχοκίνηση, Επιθανάτιες και Εξωσωματικές Εμπειρίες, Déjà Vu, Υλοποιήσεις Αντικειμένων, Προφητικά Όνειρα, Έκτη Αίσθηση, Επικοινωνία με Πνεύματα, Αναδρομή σε Προηγούμενες Ζωές κ.ά.

   

 • Ιστορική Έρευνα & Μυστική Παράδοση

  ΤΑ 20 ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΙΝΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

  13.41 

  Η παγκόσμια ιστορία είναι γεμάτη αναπάντητα ερωτήματα. Σε αυτό τον τόμο παρουσιάζουμε τις άγνωστες πτυχές των είκοσι πιο διάσημων ιστορικών αινιγμάτων, που μέχρι σήμερα διχάζουν τους επιστήμονες: Τι απέγιναν οι Νεάντερταλ; Πώς πέθανε ο Μ. Αλέξανδρος; Υπήρξε η ομηρική Τροία; Ήταν ο Ιησούς ιστορικό πρόσωπο; Ποια ήταν η Πάπισσα Ιωάννα; Ποια τα πραγματικά αίτια της Άλωσης; Ποιοι ανακάλυψαν την Αμερική; Πώς πέθανε ο τελευταίος Τσάρος της Ρωσίας; Ποιος ο ρόλος του Βατικανού στο Ολοκαύτωμα; Τι πραγματικά συνέβη στις 11.9.2001; Ποια η αλήθεια πίσω από τις μεγαλύτερες πολιτικές δολοφονίες κ.ά.

 • Ιστορική Έρευνα & Μυστική Παράδοση

  ΟΙ 25 ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ 20ΟΥ ΑΙΩΝΑ

  12.42 

  Σαν μυθιστόρημα, η ζωή και το έργο 25 Ελλήνων που ο καθένας με τον τρόπο του σημάδεψε τη νεότερη ιστορία της χώρας: Ελευθέριος Βενιζέλος, Κωνσταντίνος Καραμανλής, Μελίνα Μερκούρη, Αρχιεπίσκοπος Μακάριος, Ανδρέας Παπανδρέου, Άρης Βελουχιώτης, Γρηγόρης Λαμπράκης, Θόδωρος Αγγελόπουλος, Μάρκος Βαμβακάρης, Νίκος Εγγονόπουλος, Οδυσσέας Ελύτης, Μίκης Θεοδωράκης, Κωνσταντίνος Καβάφης, Νίκος Καζαντζάκης, Μαρία Κάλλας, Κάρολος Κουν, Γιώργος Σεφέρης, Γιάννης Τσαρούχης, Μάνος Χατζηδάκις, Σπύρος Λούης, Μανώλης Ανδρόνικος, Κορνήλιος Καστοριάδης, Δημήτρης Παπανικολάου, Καλιρρόη Παρρέν, Αριστοτέλης Ωνάσης.

 • Πνευματική Αναζήτηση & Γνώση

  ΑΛΧΗΜΕΙΑ

  18.36 

  Συμπληρώνοντας 10 χρόνια πετυχημένης και δημιουργικής πορείας, οι εκδόσεις Αρχέτυπο κυκλοφορούν ξανά, σε αναθεωρημένη και επαυξημένη μορφή, το πρώτο τους βιβλίο!

  Μια πλήρης καταγραφή της μυστηριακής τέχνης της Αλχημείας, δοσμένη μέσα από υπέροχη εικονογράφηση και διεισδυτικά κείμενα. Ένα από τα πιο γοητευτικά μυστήρια της παγκόσμιας εσωτερικής παράδοσης αποκαλύπτεται μέσα από ένα ξεχωριστό συλλογικό βιβλίο αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στην Ερμητική φιλοσοφία και την τέχνη της Μεταμόρφωσης, όπως συνεχίζεται από κύκλους μυημένων να ασκείται μέχρι σήμερα.

  Μεταξύ άλλων διαβάστε:

  • Ο Ερμής και η Ερμητική Παράδοση
  • Οι Άγνωστοι Έλληνες Αλχημιστές
  • Η Αλχημεία στην Ινδία, την Κίνα και το Ισλάμ
  • Τα Μυστήρια της Σεξουαλικής Αλχημείας
  • Οι Χυμικοί Γάμοι του Χριστιανού Ροδόσταυρου
  • Οι Μεγάλοι Δάσκαλοι: Παράκελσος, Φουλκανέλι, Νέυτωνας, Μπρούνο κ.ά.
  • Τα Επτά στάδια της Φιλοσοφικής Λίθου
  • Τα Μυστικά του Σμαραγδένιου Πίνακα
  • Οι Αθάνατοι και ο Απόκρυφος Χριστός
  • Η Αλχημεία στη Λογοτεχνία και την Τέχνη
  • Ο Γιουνγκ, το Συλλογικό Ασυνείδητο και η Τέχνη του Χρυσού
  • Πράσινος Ερμητισμός
  • Η Αλχημεία στον 21ο αιώνα

 • Ιστορική Έρευνα & Μυστική Παράδοση

  ΟΙ ΔΕΚΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ 20Ο ΑΙΩΝΑ

  13.41 

  Σε αυτό το μοναδικό βιβλίο συγκεντρώσαμε και διηγούμαστε σαν μυθιστόρημα δέκα ιστορίες που η κάθε μία με τον τρόπο της συγκλόνισε την Ελλάδα τον περασμένο αιώνα: Η Δίκη και η Εκτέλεση των Έξι, Το Έγκλημα στου Χαροκόπου, Η Ανατίναξη της Γέφυρας του Γοργοπόταμου, Ο Θάνατος του Άρη Βελουχιώτη, Το Ειδύλλιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Διάδοχο Κωνσταντίνο, Ο Δράκος του Σέιχ Σου, Η Δολοφονία του Λαμπράκη, Το Παρασκήνιο της 21ης Απριλίου 1967, Η Οργάνωση «17 Νοέμβρη», Η Υπόθεση των Σατανιστών.

 • Πνευματική Αναζήτηση & Γνώση

  ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ

  11.61 

  Για πρώτη φορά, σε έναν τόμο, αποκαλύπτονται ορισμένες πολύ σημαντικές εσωτερικές διδασκαλίες και θεωρίες, όπως: Η Μυστική Εκκλησία του Ιωάννη, Η Επιστήμη του Ιδιωτισμού (Γκουρτζίεφ), Το Πνευματικό Ταξίδι του Σβέντενμποργκ, Η Θεωρία της Αιώνιας Επαναφοράς, Ο Μυστικός Χορός του Ιησού, Η Άγνωστη Γιόγκα του Καυκάσου, Το Μονοπάτι του Απόλλωνα, Η Μυστική Παράδοση του Θρόνου (Αρχαίος Ιουδαϊσμός), Η Ιερή Τέχνη της Εγκοίμησης (Αρχαία Ελλάδα), Η Διδασκαλία του Εμπεδοκλή, Μπουσίντο: Ο Κώδικας Ζωής των Σαμουράι, Η Τέχνη της Μνήμης κ.ά.

 • Εναλλακτικές Μελέτες

  ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

  11.52 

  Ο κόσμος του αύριο θα ορίζεται από την τεχνολογία του. Τεχνολογία που βλέπουμε, που εκουσίως χρησιμοποιούμε, αλλά και τεχνολογία που λειτουργεί γύρω μας, πάνω μας, μέσα μας, χωρίς τη συγκατάθεσή μας και –κυρίως– χωρίς εμείς να είμαστε ενήμεροι γι’ αυτό.

  Ποιες είναι λοιπόν οι νέες εξελίξεις; Πώς θα είναι η ζωή μας όταν οι νεότερες ανακαλύψεις γίνουν πραγματικότητα; Τι καινούργιο ετοιμάζεται στα εργαστήρια; Το παρελθόν έχει δείξει ότι οι ταινίες επιστημονικής φαντασίας ωχριούν μπροστά στην πραγματικότητα…

  Σε αυτό το πρωτοποριακό συλλογικό έργο θα διαβάσετε:

  • Στη δίνη των συχνοτήτων • Και εγένετο …μετάνθρωπος • Συγχρονοναύτες •  Ποιοι ελέγχουν τον καιρό; • Τεχνολογία Stealth • Τεχνητές ασθένειες & εικονικά φάρμακα •  Πόλεμοι στο διαδίκτυο •  Chemtrails • Ο «πυρετός» της γενετικής • Το mind control στην Αμερική • Τεχνητή νοημοσύνη • Τα μη φονικά όπλα του 21ου αιώνα • Μας παρακολουθούν • Οπλικά συστήματα Τέσλα & EMP • Γενετικό ντόπινγκ • Ελεύθερη ενέργεια • EMP.

 • Μαγεία & Μυστήριο

  7 ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ
  ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΜΑΓΙΚΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΝ

  13.95 

  Τι είναι η Μαγεία και ποιος ο ρόλος της σήμερα; Ποια είναι η πρακτική πέρα από τη θεωρία; Πώς λειτουργεί και τι ρόλο παίζει στην εξέλιξη του ανθρώπου στον κόσμο; Στο σπάνιο αυτό βιβλίο αναλύονται και παρουσιάζονται τα «κλειδιά» των πιο επτά πιο κλασικών μαγικών παραδόσεων: Σολομωνική, Μαγική Καμπαλά, Ρούνοι, Ενωχιανά Κλειδιά, Φυσική Μαγεία, Κρυσταλλοσκοπία, Νεκρονομικόν.

 • Μαγεία & Μυστήριο

  ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ΛΑΤΡΕΙΕΣ

  12.51 

  Παράξενες Λατρείες… Η αναζήτησή τους ξεκινά από τα βάθη της ιστορίας, από την εποχή της Αρχαίας Ελλάδας και τις απαρχές του Χριστιανισμού, όπου ευδοκίμησαν οι περισσότερες παράξενες θρησκευτικές ομάδες.

  Στις σελίδες αυτού του μοναδικού στην Ελλάδα βιβλίου, διαβάστε για τις άγνωστες μέχρι σήμερα μεταφυσικές πεποιθήσεις των Ναϊτών πποτών. Μάθετε για σέκτες που επικαλούνται εξωγήινους σωτήρες και για ιδιόμορφες ομάδες της Νέας Εποχής. Ανακαλύψτε τα μυστικά των σύγχρονων αποκρυφιστών του Ναζισμού, διαβάστε περίεργες ιστορίες παραθρησκευτικών οργανώσεων, και γίνετε μάρτυρες στα απαγορευμένα «δρώμενα» στις υπόγειες συναθροίσεις των Hellfire Clubs και των Σατανιστών της Γαλλίας του 19ου αιώνα.

 • Μαγεία & Μυστήριο

  ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ

  11.61 

  Σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις της γης, υπάρχουν αμέτρητες δοξασίες, ιστορίες, θρύλοι και μύθοι για τόπους όπου κατοικούν τέλεια όντα, για μυστικές εισόδους που οδηγούν στις Χώρες των Νεκρών, στους Τόπους της Απόλυτης Ευτυχίας, στα Απρόσιτα Βασίλεια των Αθανάτων, στις Αόρατες Πόλεις, ή σε άλλες διαστάσεις, όπως τις ονομάζει η σύγχρονη επιστήμη.
  Η αναζήτηση γι’ αυτούς τους τόπους και τις μυστικές πύλες που οδηγούν εκεί δεν σταμάτησε ποτέ.

 • Μαγεία & Μυστήριο

  ΜΥΘΙΚΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ

  12.15 

  Ένας μοναδικός κατάλογος από θρυλικά και χαμένα αντικείμενα. Μια πρωτότυπη συλλογή μυθικών θησαυρών:

  Ιερά Κειμήλια της Σταύρωσης • Ο Χαμένος Θησαυρός των Ναϊτών • Το Μαγικό Ραβδί του Χριστού • Ο Χρυσός των Ξωτικών • Χρυσόμαλλο Δέρας • Εξκάλιμπερ • Ιερό Δισκοπότηρο • Θησαυροί της Τροίας • Ο Χρυσός των Ναζί • Το Κλειδί του Παραδείσου • Το Μαγικό Δαχτυλίδι της Κόλασης • Ο Θησαυρός της Νεκράς Θάλασσας • Το Χρυσάφι του Ελ ΝτοράντοΟι Μαγικές Πέτρες του Ισραήλ • Το Νεκρονομικόν του Τζον Ντι • Τα Μυστικά Χειρόγραφα του Διαβόλου • Πού Βρίσκονται τα Αρχαία Ελληνικά Χειρόγραφα;

  Γράφουν οι Γ. Ιωαννίδης, Θ. Μαστακούρης, Ι. Μπαϊμπάκης, Ι. Πουλκούρας, Ν. Κουμαρτζής, Χ. Ζ. Κώνστας, Σ. Κατσαντάμης, Ν. Κ. Περιστερίδης, Α. Νταϊφά, Κ. Μαυραγάνη.

 • Μαγεία & Μυστήριο

  ΠΑΡΑΞΕΝΟΙ ΙΕΡΟΙ ΤΟΠΟΙ
  ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΙΕΡΗ ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ, ΧΑΜΕΝΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ

  12.15 

  Εκτός από ιεροί τόποι και χώροι προσευχής, οι Χριστιανικές εκκλησίες όπως και οι ναοί των άλλων θρησκειών, είναι σημεία που συναντάτε το μυστήριο, το παράξενο και το διαφορετικό. Οι εκκλησίες λειτουργούν σαν κόμβοι μεταξύ του ανθρώπου με το θείο, παράλληλα όμως, είναι αρχιτεκτονικοί θησαυροί, πλούσιοι σε αινίγματα και ιδιόμορφους κώδικες κρυμμένων μυστικών.

  Το βιβλίο αυτό, που η ολοκλήρωση του έγινε πραγματικά με πολύ μεράκι, αποτελεί μια συλλογική εργασία αποκωδικοποίησης, εξερεύνησης αλλά και παρουσίασης πολλών αγνώστων στοιχείων που υπάρχουν στις εκκλησίες της Ελλάδας αλλά και του υπόλοιπου κόσμου. Η μελέτη αυτή αποτελεί ασφαλώς μια εμπεριστατωμένη απάντηση στο Κώδικα Ντα Βίντσι, ενώ χαράζει ένα τελείως παρθένο τομέα αναζήτησης.

  Στις σελίδες του βιβλίου βρίσκονται καινούργια αποκαλυπτικά στοιχεία, όπως και σπάνιο φωτογραφικό υλικό, για το Ιερό Δισκοπότηρο στο παρεκκλήσι του Ρόσλιν της Σκοτίας, το αίνιγμα της Μαγδαληνής στο Ρεν Λε Σατώ, τα απόκρυφα αλχημικά μυστικά της Παναγίας των Παρισίων, πληροφορίες για τα άγνωστα Νεκρομαντεία της Ελλάδας, για τους θρύλους που περιβάλουν την Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης όπως και την παράξενη ιερή γεωμετρία του Παρθενώνα.

  Αποκωδικοποιούνται ακόμη τα μυστήρια των Δελφών, του Στόουνχεντζ, του Γκλάνστομπερυ αλλά και του ναού του Επικούρειου Απόλλωνα που περιστρέφεται!

  Διαβάστε επίσης για την υπόγεια βασιλική των Πυθαγορείων, για τον παράξενο τάφο-εκκλησία του Ιησού, για το παγανιστικό κάστρο των Ναζί, για όλες εκείνες τις εκκλησίες που χτίστηκαν πάνω στα ιερά των αρχαίων Ελλήνων όπως και για πολλά ακόμη αρχιτεκτονικά αινίγματα του ιερού από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο.

  Γράφουν οι: Γιώργος Ιωαννίδης, Θανάσης Βέμπος, Θωμάς Μαστακούρης, Σπύρος Κατσαντάμης, Νικόλαος Κουμαρτζής, Σπύρος Μακρής, Χρήστος Ζ. Κώνστας, Μαρία Σταματιάδου, Μηνάς Τσουλής.

 • Μαγεία & Μυστήριο

  ΜΑΓΕΙΑ
  Η ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

  14.31 

  Ένα πανόραμα ιδεών και απόψεων με πλούσια και σπάνια πληροφόρηση. Για τα “ταξίδια” των Σαμάνων, τη Βουντού, τις μυστικές τελετουργίες της Αιγύπτου, τις μαγικές τέχνες σε Ισλάμ, και Απω Ανατολή. Για τη μαγεία σε αρχαία Ελλάδα και Βυζάντιο, τους φιλόσοφους “μάγους” της Αναγέννησης, το Τζον Ντι, την Καμπαλά και τα κρυφά νήματα που συνδέουν τη μαγεία και θρησκεία. Για τη Wicca, το κυνήγι των μαγισσών, και τη μαύρη μαγεία. Για την άγνωστη Ελληνική λαϊκή μαγεία, τους Έλληνες μάγους του 20ού αιώνα, τις γυμνές μάγισσες της Θράκης και τη μαγεία στην Ελλάδα σήμερα.

 • Εναλλακτικές Μελέτες

  ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

  12.51 

  Πίσω ή πέρα από την κατεστημένη, συμβατική γνώση, υπάρχει μια άλλη γνώση εσωτερική, κρυμμένη, «απαγορευμένη», μια γνώση που απορρέει από μυητικές σχολές, αρχαία ιερά κείμενα, αλλά και ειδικούς μελετητές που κινούνται ανεξάρτητα και έξω από τα συνηθισμένα, και συχνά χειραγωγούμενα, κανάλια έρευνας.Ορισμένες όψεις, λοιπόν, αυτής της «Απαγορευμένης Γνώσης», αποκαλύπτουμε σε αυτό το εξαιρετικό συλλογικό έργο:

  • Ο Φύλακας της Πύλης • Το Αίνιγμα της Τέταρτης Διάστασης • Το Ιερό Δέντρο της Ζωής • Η Μετενσάρκωση στην Αρχαία Ελλάδα • Η Μαθηματική Απόδειξη του Ενός Θεού • Το Μυστήριο της Έκστασης • Το Βλέμμα της Μέδουσας • Ο Άγιος Γεώργιος και ο Ιερός Πόλεμος ενάντια στο Δράκο • Αριμάν και Εωσφόρος: Οι Σκοτεινές Δυνάμεις πίσω από την Παγκόσμια Κρίση • Η Δύναμη των Ευχών • Μαγικές Επικλήσεις των Αρχαίων Ελλήνων • Το Μεταφυσικό Μήνυμα του Νερού • Το Μυστήριο της Ζωντανής Σελήνης • Η Μαγική Δύναμη των Δαχτυλιδιών • Το Κακό Μάτι • Ο Μυστικός Πόλεμος της Πληροφορίας • Η Απόκρυφη Επιστήμη της Επικοινωνίας με το Αόρατο • Ιεροί Ήχοι και Λέξεις Δύναμης • Το Απόκρυφο Νόημα των Αρχαίων Προσευχών.

 • Ιστορική Έρευνα & Μυστική Παράδοση

  ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ

  10.80 

  Όχι, δεν θα διαβάσετε «για μία ακόμη φορά» για το Κατά Ιούδα Ευαγγέλιο. Σίγουρα, όμως, θα διαβάσετε για πρώτη φορά για τον ίδιο τον Ιούδα, το ρόλο του στη Θεία Οικονομία, την καπηλεία του ονόματός του…από τελείως πρωτότυπες και ξεχωριστές οπτικές.

  • Ένα Aμφιλεγόμενο Xειρόγραφο
  • Tο Eκδοτικό Παρασκήνιο
  • Aρχαία Γνώση και Γνωστικοί
  • Tα Άγνωστα Eξωβιβλικά Στοιχεία για τον Iούδα
  • H Aδελφότητα της Θλίψης
  • Tο Tρομενό Mυστικό του 12ου Aπόστολου
  • Ποιος «Iούδας» Έγραψε το Eυαγγέλιο του Iούδα;
  • O Mυστηριώδης Θάνατος του Iσκαριώτη
  • Tο Aρχέτυπο του Aποδιοπομπαίου Tράγου
  • O Mπόρχες και τα τρία Πρόσωπα του Iούδα
  • Iούδας και Aντισημιτισμός
  • H Eνοχή του Iούδα στον Eσώτερο Eαυτό μας
  • O Γκουρτζίεφ για τον Iούδα
  • Tο Πρόσωπο του Iούδα στην Tέχνη
  • O Iούδας στα Ξόρκια και στις Kατάρες

  Mία μοναδική έρευνα από έξι σοβαρούς και έγκυρους Έλληνες μελετητές:
  K. Zάρρας, Γ. Iωαννίδης, Nτ. Kυριάκου, A. Παπασταματίου, M. Σταματιάδου, Δ. Tσινικόπουλος.