6 products found
Sort By
Show
View
 • Εναλλακτικές Μελέτες

  ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

  12.51 

  Στο Έκτο (και τελευταίο) Βιβλίο της σειράς Τα Χρονικά της Γης, ο Σίτσιν βαδίζει μεταξύ μοίρας και πεπρωμένου, θανάτου και ανάστασης. Ανατρέχοντας στα Ιερά Κείμενα προσπαθεί να προσεγγίσει την Απόκρυφη Γνώση μέσα από την αποκρυπτογράφηση των Μυστικών Αριθμών και των Κωδικών, των άστρων και του DNA. Δημιουργώντας ένα μοναδικό ψηφιδωτό ονείρων, οραμάτων και προφητειών από το Παρελθόν προσπαθεί να δώσει απάντηση στα ερωτήματα: «Πότε τα έθνη της Γης θα μαζευτούν στην Ιερουσαλήμ;», «Πότε θα έλθει το τελικό βασίλειο, εκείνο που θα επιβιώσει και θα διαρκέσει;», «Πότε δεν θα υπάρχει πια ανάγκη για μπερδεμένη γλώσσα, γράμματα που πρέπει να διαβάζονται ανάποδα και κρυμμένους κώδικες…». Πότε;

 • Εναλλακτικές Μελέτες

  ΌΤΑΝ ΆΡΧΙΣΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ

  16.11 

  Στο πέμπτο βιβλίο της σειράς τα Χρονικά της Γης, ο Ζαχαρίας Σίτσιν, με συναρπαστικά στοιχεία, εντοπίζει τις απαρχές του Χρόνου και την ανεξίτηλη υπογραφή εξωγήινων θεών στην πέτρα. Αυτοί οι Θεϊκοί Αρχιτέκτονες συνέβαλαν στην εμφάνιση της πρώτης Νέας Εποχής της ανθρωπότητας, εποχής επιστημονικής προόδου και πνευματικής ανάπτυξης. Τα έργα τους, οι αρχαίοι ναοί από το Στόουνχεντζ μέχρι το Μάτσου Πίτσου, τα πρώτα εξαιρετικά περίπλοκα ημερολόγια φτιαγμένα από πέτρα, αντικατοπτρίζουν την ανάγκη του ανθρώπου για θεία καθοδήγηση στα μεταίχμια των Εποχών. Οι Φύλακες των Μυστικών διασφάλιζαν τη συνεχή επικοινωνία ουρανού και Γης, οδηγώντας την ανθρωπότητα, μέσα από τις διαμάχες τους, σε νέα επίπεδα συνειδητότητας και σε Νέους Κόσμους. Σήμερα, που ατενίζουμε την έλευση της Εποχής του Υδροχόου, στρέφουμε το βλέμμα μας στα άστρα για απαντήσεις. Όμως για να κατανοήσουμε το μέλλον, θα πρέπει να εξετάσουμε το παρελθόν, τα γεγονότα που διαμόρφωσαν τον πολιτισμό μας πριν από δεκάδες χιλιάδες χρόνια και τους συσχετισμούς τους με τους Κύκλους του Χρόνου.

 • Εναλλακτικές Μελέτες

  ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΒΑΣΙΛΕΙΑ

  14.31 

  Ο Ζαχαρίας Σίτσιν, στο τέταρτο βιβλίο της σειράς Τα Χρονικά της Γης, συνεχίζει να ασχολείται με τους Ανουννάκι, τους «θεούς» που ήρθαν από τον Ουρανό πριν χιλιάδες χρόνια και δημιούργησαν τους πρώτους πολιτισμούς.

  Αυτήν τη φορά ερευνά το Νέο Κόσμο, τα χαμένα βασίλεια των Μάγια, των Τολτέκων, των Αζτέκων, των Ολμέκων, των Ίνκα. Πολιτισμών που μεγαλούργησαν στην προκολομβιανή Αμερική αφήνοντας πίσω τους ανυπέρβλητα μνημεία και που ξάφνιασαν το 16ο αιώνα τους Ισπανούς Κονκισταδόρες, όταν ανακάλυψαν την ξεχασμένη ήπειρο.

  Οι πολιτισμοί του Νέου Κόσμου διέγειραν τη φαντασία των κατοίκων του Παλαιού με τις νύξεις τους για βουνά από χρυσάφι και άλλα πολύτιμα μέταλλα. Και κάπου ανάμεσα στις ιστορίες για λεηλασίες και ανελέητες καταστροφές που προκάλεσαν τα νεοανακαλυφθέντα πλούτη, τα αινίγματα των Μάγια, των Αζτέκων, των Ίνκα και των προκατόχων τους προβλημάτισαν τους κατακτητές και εξακολουθούν να προβληματίζουν ακόμη και σήμερα.

  Πώς, πότε και γιατί εμφανίστηκαν τέτοιοι πολιτισμοί στην Αμερικανική ήπειρο; Άραγε είναι απλή σύμπτωση το ότι όσο περισσότερα γίνονται γνωστά γι’ αυτούς, τόσο μοιάζουν να προήρθαν από το ίδιο «καλούπι» με τους πολιτισμούς της αρχαίας Εγγύς Ανατολής;

  Ο Σίτσιν πιστεύει πως γνωρίζει την απάντηση. Και σε αυτό το βιβλίο καταθέτει τα αποδεικτικά στοιχεία!

 • Εναλλακτικές Μελέτες

  ΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

  16.02 

  Αποτελεί άραγε ο πόλεμος επινόηση του ανθρώπου; Στο τρίτο βιβλίο της πολύκροτης σειράς Τα Χρονικά της Γης, ο Σίτσιν υποστηρίζει ότι δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν μάχονταν σφοδρά οι Θεοί μεταξύ τους και αυτό καθόρισε τη μετέπειτα τύχη της ανθρωπότητας. Αυτοί οι πρώτοι μεγάλοι πόλεμοι συνέβησαν σε κάποιον άλλον πλανήτη και κατόπιν μεταφέρθηκαν στη Γη. Ο συγγραφέας ξαναγράφει από την αρχή την ιστορία των Πυραμίδων, μας ξεναγεί στην κοιτίδα των πολιτισμών της αρχαιότητας σε ιστορικές παρελθούσες στιγμές και εισηγείται καινοτομικές θεωρίες για μεγάλες μορφές της απώτατης μυθολογίας και ιστορίας.

 • Εναλλακτικές Μελέτες

  ΣΚΑΛΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ

  16.92 

  O Ζαχαρίας Σίτσιν, συγγραφέας του συναρπαστικού Ο Δωδέκατος Πλανήτης, στο δεύτερο βιβλίο της σειράς του Τα Χρονικά της Γης, ασχολείται με την πίστη της ανθρωπότητας στη μεταθανάτια ζωή. Σε κάποιο μέρος της Γης υπήρχε –υπάρχει, άραγε, ακόμη;– μια περιοχή από την οποία ήταν εφικτή η πρόσβαση στον ουρανό, ένας δεσμός μεταξύ ουρανού και Γης. Αυτή η Γη των Θεών εντοπίζεται με ακρίβεια από το συγγραφέα, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα εκπληκτικά στοιχεία για τα αινίγματα των Πυραμίδων, της Σφίγγας, του ναού της Ηλιούπολης στη Συρία, του όρους Σινά και άλλα πολλά.

  Ένα βιβλίο που ταράζει τα νερά και δίνει εκπληκτικές απαντήσεις σε προκλητικές ερωτήσεις…

 • Εναλλακτικές Μελέτες

  Ο 12ΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ

  17.91 

  Νιμπιρού: Σουμεριακός μύθος ή πατρίδα της ανθρωπότητας; Ο Zecharia Sitchin, ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους, ευρυμαθείς και σημαντικούς σύγχρονους μελετητές, σε αυτό ο συγκλονιστικό βιβλίο, ερευνά τους μύθους της Δημιουργίας από μια ριζοσπαστική σκοπιά. Αποτέλεσμα τριάντα χρόνων εντατικής έρευνας, ο 12ος Πλανήτης τεκμηριώνει με αδιάσειστα στοιχεία την ύπαρξη ενός ακόμα πλανήτη στο ηλιακό μας σύστημα…

  Συνδυάζοντας αρχαίες μεσοποταμιακές και βιβλικές πηγές με πρόσφατες επιστημονικές εξελίξεις, ο συγγραφέας ρίχνει άπλετο φως στο θέμα των αρχαίων αστροναυτών και προτείνει λύσεις σε πολλά αινίγματα του καιρού μας.