fvto geniki archetypo

ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

Περιηγηθείτε στον κατάλογο μας  και ανακαλύψτε τον κόσμο της Αναζήτησης...

Δείτε εδώ


nasa-earth-rounding-sun-high-wallpapers

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΙΑ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΓΝΗΣΙΑΣ ΕΛΠΙΔΑΣ

 

του Παναγιώτη Λιβιεράτου

 

Περισσότερα εδώ 


book-publishing

E-SHOP

Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ΕΔΩ

ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ Ο Δρόμος του Βουδισμού Σιν

Teliko Cover Kalesma Apirou Covers flaten-2

  

 

 
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ > ΕΣΩΤΕΡΗ ΓΝΩΣΗ | ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Περιγραφή:

Το Κάλεσμα του Απείρου αποτελεί την πρώτη γνωριμία του ελληνικού κοινού με το άγνωστο μονοπάτι του Βουδισμού Σιν, που αποτελεί τη μεγαλύτερη Βουδιστική σχολή στην Ιαπωνία. Πρόκειται για μια πνευματική παράδοση που απαντάει άμεσα στα μεγάλα ερωτήματα της ύπαρξης και ταυτόχρονα για μια μορφή εσωτερικής άσκησης προσιτής στο συνηθισμένο άνθρωπο, ο οποίος αναζητάει την εσωτερική γαλήνη και ένα τρόπο να αντιμετωπίσει την ταραχώδη καθημερινότητά του. Συγγραφέας ο Έλληνας Ιωάννης Παρασκευόπουλος, που ζει μόνιμα στην Αυστραλία, ιερέας του Σιν, ο οποίος μέσα από το πολύ περιεκτικό αυτό βιβλίο μας δείχνει γιατί αυτή η μορφή του Βουδισμού μπορεί να αγγίξει τον σύγχρονο αναζητητή που προβληματίζεται και θλίβεται με την κατάπτωση του κόσμου γύρω μας.

Αυτό το βιβλίο καταπιάνεται με τα μεγάλα ερωτήματα της ανθρώπινης ύπαρξης – Ποιος είμαι; Για ποιο λόγο βρίσκομαι εδώ; Πού πηγαίνω; Πώς μπορώ να ζήσω τη ζωή μου με πληρότητα, γνώση για τη φύση των πραγμάτων και συμπόνια προς όλα τα όντα; Έπειτα, οδηγεί τον αναγνώστη σε απαντήσεις από την οπτική γωνία του Βουδισμού Σιν. Πρόκειται για ένα επίκαιρο έργο, κατάλληλο για τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, μιας και μεταφέρει ένα αναζωογονητικό μήνυμα και όραμα για την παγκόσμια κοινωνία του 21ου αιώνα.

Καθ. Ruben L. F. Habito
Ιδρυτής και Δάσκαλος του Maria Kannon Zen Center στο Dallas Συγγραφέας του Experiencing Buddhism: Ways of Wisdom and Compassion

 

  • ISBN: 978-960-421-226-2
  • Σελίδες: 128
  • Διαστάσεις: 14 Χ 21 εκατ.

ΤΙΜΗ: 9,90 €

 

icon cart
Αγοράστε το τώρα με έκπτωση από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα!

 

 Συγγραφέας: Ιωάννης Παρασκευόπουλος

Ο Ιωάννης Παρασκευόπουλος είναι χειροτονημένος ιερέας στην παράδοση Σιν του Μαχαγιάνα Βουδισμού και ασχολείται με πληθώρα ποιμαντικών και ακαδημαϊκών δραστηριοτήτων. Κατέχει πτυχίο Φιλοσοφίας από το Πανεπιστήμιο της Μελβούρνης και είναι αρχισυντάκτης του διαδικτυακού Journal of Shin Buddhism, το οποίο έχει επαινεθεί από τις διεθνείς θρησκευτικές αρχές ως μια από τις πιο ολοκληρωμένες και πολυμαθείς ιστοσελίδες που είναι αφιερωμένες στη συγκεκριμένη παράδοση.

Άλλες δημοσιεύσεις του συγγραφέα:

  • «Conceptions of the Absolute in Mahayana Buddhism and the Pure Land Way», στο Light From The East: Modern Western Encounters with Eastern Traditions (Bloomington: World Wisdom, 2007)
  • «Non-Duality in Pure Land Buddhism», Temenos Academy Review (Τεύχος 9, 2006)
  • «Amida’s Dharma in the Modern World», The Pure Land: Journal of the International   Association of Shin Buddhist     Studies (NewSeries, No. 20, Δεκέμβριος 2003)
  • «The Nembutsu as Great Practice: Recitation of the Divine Name during the Decadent Age of the Dharma», Sacred Web 7 (2001)
  • «The Awakening of Faith in the Mahayana and its Significance for Shin Buddhism», The Pure Land: Journal of the International Association of Shin Buddhist Studies (New Series, No. 13-14, Δεκέμβριος
  • A Primer of Shin Buddhism (μαζί με τον Αιδ. George Gatenby), (Σύδνεϋ: Hongwanji Buddhist Mission of Australia, 1995)

                     

 
Πισω στην κορυφη