Για μεγαλύτερη ευκολία και ταχύτητα στη χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, προτείνουμε να ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ στον λογαριασμό σας. Αν δεν έχετε ήδη έναν λογαριασμό, μπορείτε να τον δημιουργήσετε κάνοντας κλικ στο σύνδεσμο [Δημιουργία Λογαριασμού] παρακάτω. Ευχαριστούμε.

Σύνδεση

Πριν ολοκληρώσετε οποιαδήποτε αγορά θα σας ζητηθεί να βεβαιώσετε ότι έχετε διαβάσει και συμφωνείτε με τους Όρους Χρήσης και τη Διαδικασία Αγοράς του Ηλεκτρονικού μας Καταστήματος. Αν θέλετε, μπορείτε να τους διαβάσετε κάνοντας κλικ στον αντίστοιχο δεσμό στις Πληροφορίες στο τέλος αυτής της σελίδας.

Νόμισμα
£ $

Καλάθι Αγορών

0 προϊόν(τα) - 0,00€
Τα καλάθι αγορών σας είναι άδειο!
Συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό.

Καλώς Ήρθατε

...στο ηλεκτρονικό κατάστημα των Εκδόσεων Αρχέτυπο. Εδώ μπορείτε να αποκτήσετε όποιο βιβλίο ή παλαιότερο τεύχος περιοδικού των εκδόσεών μας επιθυμείτε, πληρώνοντας, είτε με αντικαταβολή, είτε με την πιστωτική σας κάρτα μέσω της χρήσης του ασφαλούς και παγκοσμίως αναγνωρισμένου οργανισμού PayPal. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά, μπορείτε να συμβουλευτείτε τους σχετικούς δεσμούς, στις Πληροφορίες, στο τέλος αυτής της σελίδας.

Οι Προσφορές μας

• ΠΡΟΣΦΟΡΑ 1:
- ΕΚΠΤΩΣΗ 10% για την αγορά των βιβλίων των εκδόσεών μας, ανεξαρτήτου ποσότητας.

• ΠΡΟΣΦΟΡΑ 2:
- ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για σύνολο αγορών από 25,00 ευρώ και πάνω.
- Για συνολικές αγορές από 1,00 έως και 24,99 ευρώ, ανεξαρτήτου ποσότητας ειδών και τρόπου πληρωμής, κόστος μεταφορικών: 4,00 ευρώ.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Οι αποστολές γίνονται με την ACS. Οι αποστολές που γίνονται σε περιοχές που έχουν χαρακτηριστεί ως δυσπρόσιτες από την ταχυμεταφορική επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής ανεξαρτήτως ποσού.

• ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ:
- ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΤΕΥΧΗ ΑΒΑΤΟΝ και MYSTERY στη τιμή των 4,00 ευρώ
- ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΥΧΗ ΤΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, αγορά από το ηλεκτρονικό κατάστημα με έκπτωση 10%.

Σας ευχόμαστε ευχάριστη περιήγηση.


Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Πισω στην κορυφη