ΤΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΣΤΗΝ 15η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι Εκδόσεις Αρχέτυπο συμμετέχουν στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, από την Πέμπτη 3 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 6 Μαΐου 2018. 
Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη 3/5, 15:00 – 21.00. Παρασκευή 4/5, 10:00 – 22:00. Σάββατο 5/5, 10:00 – 22:00. Κυριακή 6/6, 10:00 – 21:00. 
Παράλληλα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στο χώρο της έκθεσης, που είναι αφιερωμένη φέτος στη Γαλλοφωνία, και στη Λογοτεχνία και Μνήμη, έχουμε τη χαρά να παρουσιάσουμε δυο βιβλία μας:

 

 

Την Παρασκευή 4/5, στις 16:00, στην Αίθουσα Εξώστης, Περίπτερο 15, η Μαρία Ράπτη θα μιλήσει για το νέο της βιβλίο (με πλούσιο φωτογραφικό υλικό), «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΥΜΦΗΣ: Ιστορίες και Θρύλοι της Θεσσαλονίκης». 

Την Κυριακή 6/5, στις 19:00, στην Αίθουσα Μονόκερως, Περίπτερο 13, ο εκδότης και επιμελητής της έκδοσης Στέφανος Ελμάζης θα παρουσιάσει (με σπάνιο φωτογραφικό υλικό) και θα αναπτύξει την αλληγορική σημασία του κλασικού έργου της Γαλλικής λογοτεχνίας του Ρενέ Ντομάλ, «ΟΡΟΣ ΑΝΑΛΟΓΟ: Μυθιστόρημα Ορειβατικών Περιπετειών Μη Ευκλείδειων και Συμβολικά Αυθεντικών.

 

Θα μας βρείτε με όλες τις νέες και παλιότερες εκδόσεις μας στο Περίπτερο 15, Stand 27. 

 

 

 

Close

Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.