ΤΟ ΑΡΧΕΤΥΠΟ ΣΤΗΝ 15η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, οι Εκδόσεις Αρχέτυπο συμμετέχουν στη Διεθνή Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, από την Πέμπτη 3 Μαΐου μέχρι και την Κυριακή 6 Μαΐου 2018.
Ώρες λειτουργίας: Πέμπτη 3/5, 15:00 – 21.00. Παρασκευή 4/5, 10:00 – 22:00. Σάββατο 5/5, 10:00 – 22:00. Κυριακή 6/6, 10:00 – 21:00.
Παράλληλα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων στο χώρο της έκθεσης, που είναι αφιερωμένη φέτος στη Γαλλοφωνία, και στη Λογοτεχνία και Μνήμη, έχουμε τη χαρά να παρουσιάσουμε δυο βιβλία μας:
Την Παρασκευή 4/5, στις 16:00, στην Αίθουσα Εξώστης, Περίπτερο 15, η Μαρία Ράπτη θα μιλήσει για το νέο της βιβλίο (με πλούσιο φωτογραφικό υλικό), «ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΝΥΜΦΗΣ: Ιστορίες και Θρύλοι της Θεσσαλονίκης».
Την Κυριακή 6/5, στις 19:00, στην Αίθουσα Μονόκερως, Περίπτερο 13, ο εκδότης και επιμελητής της έκδοσης Στέφανος Ελμάζης θα παρουσιάσει (με σπάνιο φωτογραφικό υλικό) και θα αναπτύξει την αλληγορική σημασία του κλασικού έργου της Γαλλικής λογοτεχνίας του Ρενέ Ντομάλ, «ΟΡΟΣ ΑΝΑΛΟΓΟ: Μυθιστόρημα Ορειβατικών Περιπετειών Μη Ευκλείδειων και Συμβολικά Αυθεντικών.
Θα μας βρείτε με όλες τις νέες και παλιότερες εκδόσεις μας στο Περίπτερο 15, Stand 27.