ABATON No 140ΣΕΞ

Η Απαγορευμένη Σκάλα προς τον Ουρανό

Το σεξ κυριαρχεί στη ζωή όλων μας αλλά ελάχιστοι ξέρουν πώς να χρησιμοποιήσουν τις ενέργειές του και κρατάνε το μυστικό τους καλά φυλαγμένο. Κάπως έτσι, η πραγματική δύναμη της σεξουαλικής πράξης παραμένει ένας άγνωστος παράγοντας στη ζωή μας, παρόλο που σε όλες τις ιερές παραδόσεις το σεξ θεωρείτο ένα από τα μονοπάτια για την εσωτερική εξέλιξη του ανθρώπου και τη σύνδεσή του με το Θεϊκό επίπεδο. Το απαγορευμένο αυτό και τεράστιο θέμα εξερευνούμε στο Φάκελο αυτού του τεύχους μας, αποκαλύπτοντας άγνωστες διαστάσεις για το πιο σαγηνευτικό μυστήριο της ζωής…
Διαβάστε: Οι Μυστικές Διδασκαλίες των Θρησκειών για το Σεξ • Ιερογαμία: Τι Κρύβεται στο Σμίξιμο Θεών και Ανθρώπων; • Σεξ και Εσωτερική Ανάπτυξη • Ο Απόκρυφος Συμβολισμός της Σεξουαλικής Πράξης • Το Αίνιγμα Κουνταλίνι • Τα Μυστικά της Τάντρα • Σεξ και Χριστιανικός Μυστικισμός κ.ά.

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ

Χρήστος Διαμαντόπουλος

Μια μυστική αδελφότητα, διαφορετική από τις άλλες, επιβιώνει εδώ και 700 χρόνια στη Γαλλία. Διαφορετική γιατί δεν απευθύνεται στους διανοούμενους αλλά στους καθημερινούς ανθρώπους, κυρίως χειρώνακτες, που επιχειρούν να συνδυάσουν την πνευματική αναζήτηση με την καθημερινή δουλειά. Σε πρώτη παρουσίαση η Αδελφότητα του Καθήκοντος, που μέσα από την εδώ και αιώνες κρυμμένη διδασκαλία της μεταφέρει σήμερα μια σπουδαία αλήθεια για τη δική μας ζωή.

ΑΝΓΚΟΡ ΒΑΤ

Τα 7 Κλειδιά για το Νόημα της Ζωής Κρυμμένα στο Μεγαλύτερο Ναό του Κόσμου

Χρήστος Διαμαντόπουλος

Το Άνγκορ Βατ είναι κάτι πολύ παραπάνω από μια αρχαία πόλη χαμένη στη ζούγκλα. Άνετα, θα μπορούσε να ονομαστεί «Ο Δρόμος του Προσκυνητή» χαραγμένος στην πέτρα, γιατί υπό μια έννοια είναι ένα «βιβλίο» που περιγράφει την αναζήτηση του ανθρώπου για το πραγματικό, για κάτι μέσα μας που δεν πεθαίνει με το θάνατο του φυσικού σώματος…

ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Οι νέες Smart Συσκευές και πως Επιδρούν στον Ψυχισμό μας

Νικήτας Κόραλης

Ανακαλύψτε τις αθέατες επιπτώσεις των νέων τεχνολογιών που έρχονται δημιουργώντας το λεγόμενο Internet of Things. Με άλλα λόγια: τι ακριβώς συμβαίνει στον ψυχισμό μας όταν αναθέτουμε την καθημερινότητά μας σε μια μηχανή;

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΟΖΑΝΗΣ

Στέφανος Ελμάζης

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με το γνωστό καθηγητή φιλοσοφίας Στέφανο Ροζάνη που καταδύεται σε όσα μας καίνε αλλά και σε όσα μπορούν, αν το θελήσουμε, να αποτελέσουν τη λύση: η Κρίση, η Μύηση, η Καμπαλιστική Ρήξη, ο Έρωτας και γιατί «ο ερωτευμένος άνθρωπος μπορεί να αλλάξει τον κόσμο!»

Ο ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΡΙΛΚΕ

Η Άγνωστη Δύναμη των Ερωτημάτων

Θέμις Καστάνη

Ο σύγχρονος κόσμος φοβάται το υπερφυσικό και ακόμα και όσοι βρίσκονται στη διαδικασία της αναζήτησης συχνά εισπράττουν από τον περίγυρό τους ένα κλίμα εχθρικό. Μάθετε πώς να ξεπεράσετε τα καλά κρυμμένα εμπόδια, συνειδητοποιώντας την πραγματική δύναμη των ερωτημάτων σας.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ

Ανάμεσα στον Dylan & στον Ρουμί

Μαρία Πατέλη

Τρεις άγνωστες λέξεις κρυμμένες στη Βίβλο, αλλάζουν το νόημα της αμαρτίας και υποδεικνύουν έναν τρόπο να καλυτερεύσει κανείς την καθημερινότητά του, τη σχέση του με τον εαυτό του αλλά και τον τρόπο που σχετίζεται με ένα άλλο επίπεδο ύπαρξης.

3 ΑΠΛΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΒΑΘΕΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ & ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΧΟΥΣ

Νικόλαος Μαγαλιός

Όλοι ξέρουμε τα οφέλη του διαλογισμού, υπάρχουν όμως πρακτικές εγγύτερες στη δυτική ψυχοσύνθεση με παρόμοια αποτελέσματα. Έχοντας βιωματική πείρα εικοσιπέντε ετών αλλά και επιστημονική γνώση, ο συγγραφέας παραθέτει 3 επιστημονικές μεθόδους βαθειάς χαλάρωσης που συντελούν στην ισορροπία του οργανισμού και έχουν θετικό αντίκτυπο σε κάθε τομέα της ζωής μας.

 

ΑΝΤΙ ΠΡΟΛΟΓΟΥ

Το πιο γλυκό (και Πολύτιμο) Μυστήριο της Ζωής

Στέφανος Ελμάζης

Ο έρωτας ανάμεσα σε δυο ανθρώπους που βρίσκει την κορύφωσή του στη σεξουαλική τους ένωση, δεν είναι απλά ένα συναίσθημα, μια πράξη εκτόνωσης ή ένα ιδανικό προς πραγμάτωση. Μπορεί να λειτουργήσει ως μια καθαρά μεταμορφωτική, ιερή, πράξη για τους δυο εραστές, κάτω βέβαια από ορισμένες σοβαρές προϋποθέσεις…

 

ΕΝ ΙΟΡΔΑΝΗ

Ο Άγγελος της Ιστορίας

Ιορδάνης Πουλκούρας

 

ΣΠΑΓΕΙΡΙΑΣ ΤΕΧΝΗ

Terra Incognita

Ντέμης Κυριάκου

Close

Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.