Το βιβλίο είναι μια από τις συγκλονιστικότερες και πιο μαγικές δημιουργίες του ανθρώπου.

Βασικό θεμέλιο αλλά και ζωντανή συνιστώσα του πολιτισμού μας, συνεχίζει μέχρι σήμερα να αποτελεί την πιο διαδεδομένη πηγή γνώσης, την πιο μαζική δράση που στοχεύει στην εξύψωση του ανθρώπου. Σε αυτή την «ιερή λειτουργία» οι εκδόσεις Αρχέτυπο συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις από τη στιγμή της ίδρυσής τους, το 1998.

Με περισσότερους από 300 τίτλους στο ενεργητικό μας, προσπαθούμε όλα αυτά τα χρόνια να μεταφέρουμε στους αναγνώστες μας πρωτότυπες και σχετικά άγνωστες όψεις μιας μεγάλης θεματικής, που αρχίζει από τη φιλοσοφία, τη θρησκεία, την ψυχολογία, την πνευματική αναζήτηση και φτάνει μέχρι την επιστήμη, την ιστορία, τους αρχαίους πολιτισμούς και το ανεξήγητο.

Έχοντας καθιερωθεί πλέον στην αντίληψη του αναγνωστικού κοινού ως ο κατεξοχήν εκδοτικός οίκος της Αναζήτησης στην Ελλάδα, το Αρχέτυπο έχει κάνει τελευταία μια στροφή στην πορεία του. Νιώθοντας την ανάγκη των καιρών, αποφασίσαμε να επικεντρωθούμε ακόμη περισσότερο στην ποιότητα, επιλέγοντας στο εξής να εκδίδουμε βιβλία που πραγματικά μπορούν να προσφέρουν όραμα, αληθινή γνώση και ανάταση ψυχής στον σύγχρονο άνθρωπο, που νιώθει να συνθλίβεται από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Έχοντας πλέον συμπληρώσει περισσότερα από είκοσι χρόνια στα εκδοτικά πράγματα της χώρας, σε μια εποχή που τα πάντα –ακόμη και ζητήματα που άπτονται της θεματικής των βιβλίων που εκδίδουμε– έχουν σε μεγάλο βαθμό εμπορευματοποιηθεί, οι εκδόσεις Αρχέτυπο συνεχίζουν σταθερά στον δρόμο που έχουν χαράξει, προσπαθώντας να προσφέρουν στους αναγνώστες βιβλία ποιότητας και διαχρονικής αξίας, εστιάζοντας όχι στο επιφανειακό αλλά στο ουσιαστικά αληθινό, συμβάλλοντας σε μια πιο αρμονική ζωή.

Close

Cart

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.