fvto geniki archetypo

ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ

Περιηγηθείτε στον κατάλογο μας  και ανακαλύψτε τον κόσμο της Αναζήτησης...

Δείτε εδώ


arthro dec-2

ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ

Το Μυστικό της Μηχανής του Μichel Conge

Περισσότερα εδώ 


book-publishing

E-SHOP

Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ΕΔΩ

Σύντομα από τις Εκδόσεις Αρχέτυπο

kikidou-1
ΕΛΕΝΗ ΚΙΚΙΔΟΥ

Η Τελευταία Μαθήτρια του Άγγελου Τανάγρα

Στελίνα Μαργαριτίδου

Η συναρπαστική ιστορία της διαισθητικού Ελένης Κικίδου, και ο αθέατος ρόλος της στις σημαντικότερες στιγμές της ελληνικής ιστορίας. Από την Εταιρία Ψυχικών Ερευνών του Άγγελου Τανάγρα στο μεσοπόλεμο, μέχρι την κατασκοπεία στη διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, και από την κοσμική ζωή του Καΐρου μέχρι την εξιχνίαση πολιτικών συνομωσιών και εγκλημάτων, η ιστορία της χαρισματικής Ελένης Κικίδου ξεδιπλώνεται παράλληλα με την ιστορία της Ελλάδας


 aurilios-1

ΜΑΡΚΟΥ ΑΥΡΗΛΙΟΥ
Ιερή Μυσταγωγία

Αλέξανδρος Χ. Μήτσιου

Αυτοκράτορας και φιλόσοφος, ο Στωικός Μάρκος Αυρήλιος είναι ένας από τους μεγαλύτερους στοχαστές της αρχαιότητας. Σε αυτό τον αναθεωρημένο τόμο, ο Αλέξανδρος Μήτσιου συγκεντρώνει και σχολιάζει κείμενά του τα οποία λειτουργούν, σε ταραγμένες εποχές όπως η δική μας, σαν ένας χάρτης προς την Αλήθεια.


xakim-1

Ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Χακίμ Σανάι

«Οι άλαλοι βρίσκουν μιλιά, όταν το άρωμα της ζωής φτάνει σ' αυτούς από την ψυχή Του». O Χακίμ Σανάι έζησε τον 11ο αιώνα και θεωρείται ένας από τους σπουδαιότερους Σούφι ποιητές, ενώ το έργο του έχει επηρεάσει σε βάθος τον Ρουμί, τον Αττάρ και όλους όσους ακολούθησαν. Ο Κήπος της Αλήθειας θεωρείται από τα αριστουργήματα της μυστικιστικής ποίησης, «η ουσιαστική ευωδιά στο μονοπάτι της αγάπης».


 Εφευρετης-1

ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΙΑΒΟΛΟ
Ο Εφευρέτης

Π. Ουσπένσκι

«Θα σου πω ένα παραμύθι, είπε ο Διάβολος, αλλά με έναν όρο: δεν θα πρέπει να με ρωτήσεις για το δίδαγμα…» Η ιστορία του Χιου Μπ. εξελίσσεται από τη Νέα Υόρκη στο Παρίσι, και από τα σπίτια των εργατών στα Ηλύσια Πεδία. Με αφηγητή βέβαια τον Διάβολο, τα πράγματα δεν είναι ποτέ όπως φαίνονται… Ένα από τα κορυφαία αλληγορικά μυθιστορήματα από τον σπουδαίο στοχαστή και αναζητητή της Αλήθειας, Πήτερ Ουσπένσκι.  


 eft

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ
Τα Αρνητικά Συναισθήματα και πώς τα ξεπερνάμε με το EFT

Υπάτιος Βαρελάς

Μια επαναστατική σειρά από τεχνικές, βασισμένη στη σοφία της Ανατολής αλλά και τις σύγχρονες ανακαλύψεις της νευροεπιστήμης, υπόσχεται να μας απελευθερώσει από το βαρύ συναισθηματικό φορτίο που κουβαλάμε και το οποίο μας επιβαρύνει με στρες, προβλήματα υγείας και αδιέξοδα. Το πρώτο βιβλίο στα ελληνικά για το EFTαπό έναν από τους πρωτοπόρους στην εναλλακτική αυτή μορφή ίασης. 


 Μυστικη Ρωσια-1

ΜΥΣΤΙΚΗ ΡΩΣΙΑ

Συλλογικό

Από τα τελετουργικά των Σλάβων στα πειράματα της ΕΣΣΔ και από τον Νίκολας Ρόεριχ στους Νέο-ορθόδοξους, η Μυστική Ρωσία αποτελεί μια πλήρη, διεισδυτικήκαι συναρπαστική καταγραφή της ιστορίας της θρησκείας, του μυστικισμού και της μαγείας στη Ρωσία, γραμμένη από τους πλέον ειδικούς, ένα επιτελείο κορυφαίων ξένων επιστημόνων και ιστορικών. Ένα μοναδικό βιβλίο!

Πισω στην κορυφη